Mile Jedinak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mile Jedinak timnas Australia

Michael John "Mile" Jedinak (lair 3 Agustus 1984;umuré 32 taun) ya iku juru main bal-balan profésional sing dekné teko Australia. Nomor punggungé ya iku 15. Saiki areké dikontrak karo Crystal Palace.[1] Dekné kanthi reguler main kanggo Tim nasional Australia, ndhik ndi dekné main punjol teko bermain lebih teko ping 47 kanggo negarané. Areké dadi kapten kapindonè Crystal Palace karo Australia. Biasanè Mile dadi gelandang sing onok ndék pertahanan. Sadurungé main ndhik Crystal Palace F.C. Mile main ndhik Varteks lan Central Coast Marinirs taun 2006. Sakbaré kui areké main ndhik Genclerbirligi lan Antalyaspor. Mile uga masuk pratélan 50 juru main bal-balan sing apik ndhik Asia versi majalah FourFourTwo.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Mile Jedinak's Profile". www.whoscored.com. Dijupuk 10 August 2016. 
  2. "50 Pemain Sepakbola Asia Terbaik Versi FourFourTwo: 30-21". www.fourfourtwo.com. Dijupuk 10 August 2016.