Mike Dirnt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Michael Ryan Pritchard
Mike Dirnt at mic in Cardiff.png
Mike Dirnt nalika pentas surya 2006 ing Cardiff, Inggris
Pratélan latar wuri
Paraban Van Gough
Mike Dirnt
Saka Berkeley, Amérika Sarékat Amérika Sarékat
Mangsa akarya 1986 - saiki
Sing magepokan Green Day, The Network, Foxboro Hot Tubs
Sana jaringan Wéb kantor saka Green Day
Akun twitter saka Mike Dirnt

Mike Dirnt iku rencang cakět saka Billie Joe ingkang bebarengan damel band Green Day. Mike iku rencang lawasé magepokan kalih Billie saka sékolah dhasar laladan Rodeo, California, nagari Amérika Sarékat. Sapunika Mike uga taksih rakêt makarya sareng Billie Joe lan Tré Cool ing wujud-rupa band musik aliran punk rock sareng-sareng ing Foxboro Hot Tubs lan The Network. Mike miwiti magepok kaliyan musik nalika Billie Joe ngajak piyambake damel band alit bebarengan karo Sean Hughes jenenge Sweet Children Spitz, Marc (2006). "sekawan babagan Jesus of Suburbia". Nobody Likes You: Musik damelané GreenDay. Hyperion. k. 12. ISBN 1401302742.  </ref>.

Panguripan Pribadi[besut | besut sumber]

Mike Dirnt iku kélair ngagem asma asli Michael Ryan Pritchard. Jalér kélairan surya 4 Mèi 1972 iki diasuh lan diopèni kaliyan Cheryl Nasser (Ibu kuwalon) lan Patrick Pritchard (Bapak kuwalon) ing kutha El Sobrante, négara pérangan California, négara Amérika Sarékat[1]. Ibu kandhung saka Mike iki gadhah masalah babagan kecanduan hèroin [2].

Makrya Babagan Musik[besut | besut sumber]

Mike bareng kaliyan Billie Joe sampun damel manéka wérna band sampingan.

Green Day[besut | besut sumber]

!Kanggé katrangan langkung jangkep ngenani topik puniki, pirsani Green Day.

Band sampingan Green Day, ya iku Foxboro Hot Tubs[besut | besut sumber]

Band indhi The Frustrators[besut | besut sumber]

  • Bored in the USA (EP) (2000) – Pémain bass lan backing vokal
  • Achtung Jackass (2002) – Pémain bass lan backing vokal
  • Griller (EP) (2011) – Pémain bass lan backing vokal

Band indhi Screeching Weasel[besut | besut sumber]

Band Squirtgun[besut | besut sumber]

  • Squirtgun (1995) – Pémain bass lan backing vokal ing lagu "Make It Up"

Tampil ing Média Sanesé[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Majala Alternative Press, 2006. pp. 12–13
  2. "Latar wuri saka Mike Dirnt". Greendayauthority.com. Dijupuk 5 November 2015. 


Pranala njaba[besut | besut sumber]