Michael Agazzi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Michael Agazzi
Michael Agazzi.jpg
Katerangan priangga
Dhuwur 189 m (620 ft 0.9 in)
Posisi main Penjaga gawang
Katerangan klub
Tim saiki
Cagliari
Angka 1
Karir nom
2002–2003 Atalanta
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003–2005 Atalanta
2003–2004 Alto Adige (silihan) 7 (0)
2004–2005 Triestina (silihan) 0 (0)
2005–2009 Triestina 47 (0)
2006–2007 Sassuolo (silihan) 20 (0)
2007–2008 Foggia (silihan) 25 (0)
2009– Cagliari 38 (0)
2009–2010 Triestina (silihan) 23 (0)
Tim nasioanl
2005 Italia U-21[1] 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18 Maret 2010.


Michael Agazzi (lair ing Ponte San Pietro, 3 Juli 1984; umur 32 taun)[2] ya iku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Italia sing main kanggo klub Cagliari, lan biasa main ing posisi kiper.

Agazzi miwiti karir junioré ing klub Atalanta salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut. Sempet disilihaké ing Alto Adige lan Triestina salanjuté gabung karo Triestina sing sempet njilihaké panjenengané ing Sassuolo lan Foggia sadurungé gabung karo Cagliari ing taun 2009. Ing Cagliari, Agazzi sempet disilihaké ing Triestina.[3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Di Ragogna, Dante (18 March 2005). "L' Italia si diverte Brilla Vantaggiato". La Gazzetta dello Sport (ing Italian). Dijupuk 1 September 2010. 
  2. ^ Cagliari Profile
  3. ^ "Michael Agazzi ceduto in compartecipazione al Cagliari Calcio; resterà in prestito alla Triestina". US Triestina Calcio (ing Italian). 9 July 2009. Diarsip saka asliné ing 2011-04-03. Dijupuk 3 April 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Michael_Agazzi&oldid=1086777"