Mi gelas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cup noodle
Korea Cup noodle.jpg
South Korean Shin Ramyun cup noodles
JinisInstant noodles
Buku masakan: Cup noodle  Médhia: Cup noodle

Mie cangkir [1] minangka salah sawijining jinis mie instan sing wis dimasak kanthi bubuk wangi lan / utawa saos bumbu sing didol ing polistiren, polietilen, utawa cangkir kertas . [2] [3] [4] [5] Roso bisa ing paket sing beda utawa ngeculake ing cangkir. Banyu panas mung bahan sing dibutuhake kanthi kapisah. Masak butuh 3-5 menit. Mi cup wis dikonsumsi ing Asia nganti pirang-pirang taun. Wis wiwit jumeneng ing saindenging jagad lan nggawe bahan utama ing saindenging jagad.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Gulia, Neelam; Dhaka, Vandana; Khatkar, B. S. (2014-01-01). "Instant Noodles: Processing, Quality, and Nutritional Aspects". Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 54 (10): 1386–1399. doi:10.1080/10408398.2011.638227. ISSN 1040-8398. PMID 24564594.
  2. Lee, Hai woon (27 June 2013). "Korean Cup Noodles Served on American Airlines". The Chosun Ilbo. Dibukak ing 23 April 2017.
  3. Kajimoto, Tetsushi; White, Stanley (17 May 2016). "Sucked into deflation again - Japan's $2 cup noodle binge is sign of the times". Reuters. Dibukak ing 23 April 2017.
  4. Arguillas, Carolyn O. (15 April 2017). "Wao parish priest appeals for tents, water for quake-affected residents". MindaNews. Dibukak ing 23 April 2017.
  5. Chan, Samuel (23 April 2017). "Wait for share prices to be right, then buy and hold". The Straits Times. Dibukak ing 23 April 2017.