Mi instan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Instant noodles
Mama instant noodle block.jpg
Instant noodle in typical block form (dried)
JinisNoodle
Panggonan asalJapan
Tlatah utawa prajaOriginally East Asia, Southeast Asia and South Asia,[1] now found in most parts of the world.
DigawéMomofuku Ando
Woworan pokokDried or precooked noodle, seasoning
Buku masakan: Instant noodles  Médhia: Instant noodles
Mie instan ing rak

Mie instan utawa ramen instan yaiku mi sing didol ing blok sing wis matang lan garing kanthi bubuk bumbu lan / utawa minyak bumbu. Roso biasane ing paket sing kapisah, sanajan ing mie tuwung, roso kasebut asring longgar ing cangkir. Sawetara produk mi instan dikemas ana segel; iki bisa digawe panas utawa dipangan langsung saka paket / wadhah. Blok mie garing dirancang kanggo masak utawa digodhog ing banyu sing umob sadurunge dipangan nanging bisa dikonsumsi garing.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Burmon, Andrew (11 June 2015). "Instant Noodles Will Either Save the World or Ruin It". Inverse. Dibukak tanggal 22 February 2018.