Menudo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Menudo
Menudo (sopa de México).JPG
Panggonan asalMexico
Woworan pokokBeef tripe (cow stomach), broth, hominy, lime, onions, cilantro, oregano, red chili peppers
VariasiMenudo colorado (made with chili rather than broth): menudo blanco (made without red chili peppers)
Buku masakan: Menudo  Médhia: Menudo

Ing masakan Meksiko, Menudo, uga dikenal minangka pancita ( weteng [cilik] utawa weteng [cilik], saka basa Spanyol: Panza  ; "Gut / Weteng") utawa mole de panza ("saus weteng"), yaiku sup tradisional Meksiko, digawe karo weteng sapi ( tripe ) ing duduh kaldu kanthi dhasar mrica cabai abang. Iki nuduhake jeneng karo godhogan saka Filipina sing digawe karo daging babi lan ati daging babi.