Medan Chiefs

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Medan Chiefs
Medan-chiefs-fc.jpg
Jeneng dawaMedan Chiefs
ParabanKuda Terbang Medan
Yasa2010
StadhiyonStadion Baharuddin Siregar, Deli Serdang, Sumatera Utara, Indonésia
Momotan25.000
LigaLiga Primer Indonésia
2011Akan berlangsung

Medan Chiefs ya iku tim bal-balan Indonésia kang ana ing Medan. Klub kang diadegake taun 2010 iki main ingLiga Primer Indonésia 2011. Saikine klub iki dilatih déning Jorg Steinebruner lan stadione ya iku Stadion Baharuddin Siregar.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Tim bal-balan di Sumatera Utara Cithakan:Liga Primer Indonésia


Cithakan:Ksi-stub