Markuni pedhes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Chili mac
Chili mac.jpg
A plate of chili mac prepared with macaroni noodles, chili, cheese, onion and green onion
AjanganMain dish
Panggonan asalAmérika Sarékat United States
Tlatah utawa prajaMidwestern United States
Hawa ajanganHot
Woworan pokokMacaroni, chili con carne
VariasiCheese
Panganan sairibAmerican chop suey, Johnny Marzetti, American goulash, Cincinnati chili, Macaroni and cheese, Macaroni casserole
Buku masakan: Chili mac  Médhia: Chili mac

Chili mac minangka sajian sing disiyapake nggunakake cabai lan macaroni minangka bahan utama, sing asring ditambah utawa dicampur karo keju. [1] Sawetara versi digawe nggunakake makaroni lan keju sing wis digawe utawa krasan. Iki minangka panganan umum ing masakan ing Amerika Serikat Midwestern, lan uga populer ing wilayah liyane ing Amerika Serikat. Sawetara sajian ana, lan versi kaleng lan kothak sing disiapake uga ana. Bisa dadi sajian sing cukup murah, lan wis diterangake minangka panganan sing nyenengake .

Referensi[besut | besut sumber]

  1. López-Alt, J. Kenji (September 23, 2014). "American Chop Suey: The Cheesy, Beefy, Misnamed Stovetop Casserole That Deserves a Comeback". Serious Eats. Dibukak tanggal October 13, 2015.