Marktl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Marktl
Lambang Marktl
Lambang
NagaraJerman
PrajaBavaria
Laladan admin.Oberbayern
DhistrikAltötting
Municipal assoc.Marktl
Subdivisions63 Gemeindeteile
Pamaréntahan
 • Erster BürgermeisterHubert Gschwendtner (SPD)
Laladan
 • Gunggung27,84 km2 (1,075 sq mi)
Dhuwur364 m (1,194 ft)
Cacah warga (2006-12-31)
 • Gunggung2.703
 • Pepadhet0.97/km2 (2.5/sq mi)
Zona wektuCET/CEST (UTC+1/+2)
Postal codes84533
Dialling codes08678
Nomer kendharaan
Situs webwww.marktl.de
Marktl

Marktl (asring karan Marktl am Inn kanthi ora resmi; basa Bayern: Markdl) iku kutha sing ana ing distrik Altötting ing Bayern, Jerman. Wiyar wewengkon kutha Marktl 27.84 km². Marktl am Inn nalika taun 2006, duwé gunggung pendhudhuk 2.703 jiwa.

Marktl iku papan lairé Paus Benediktus XVI (sadurungé Kardinal Joseph Alois Ratzinger), sing nggantèkaké Paus Yohanes Paulus II minangka pamimpin Gréja Katulik Roma angka 265.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]