Mark Webber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mark Webber
Mark Webber 2010 Japan.jpg
Mark Webber (2010).
Lair (1976-08-27) 27 Agustus 1976 (umur 43)
Ostrali Queanbeyan, New South Wales, Ostrali
Sejarah karier dalam ajang Formula Satu
Kawarganegaraan Ostrali
Tim mangsa ikiRed Bull Racing
Nomer montor2
Cacahé lomba159 (157 start)
Juwara donya0
Menang6
Podium20
Cacahé poin411.5
Posisi pole6
Lap paling cepet6
Balapan kapisananGrand Prix Ostrali 2002
Menang KapisananGrand Prix Jerman 2009
Menang PungkasanGrand Prix Honggari 2010
Balapan pungksanCithakan:Latest F1GP
Klasemen 2010Posisi tiga (242 pts)

Mark Alan Webber (alias Mark Webber, miyos wonten ing Queanbeyan, Australia, tanggal 27 Agustus 1976), punika tiyang Formula 1 saking Australia, sapunika piyambakipun guyup sareng Red Bull Racing. Sadèrèngipun Webber guyup sareng Jaguar taun 2003-2004; Williams taun 2005-2006. Webber miwiti debutipun ing F1 taun 2002 sareng tim Minardi. Réncang satimipun ing Red Bull inggih punika Sebastian Vettel.

Pranala njawi[besut | besut sumber]