Mark Webber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mark Webber
Mark Webber 2010 Japan.jpg
Mark Webber (2010).
Lair (1976-08-27) 27 Agustus 1976 (umur 40)
 Ostrali Queanbeyan, New South Wales, Australia
Sejarah karier dalam ajang Formula Satu
Kawarganegaraan Bendera_Australia Australia
Tim mangsa iki Red Bull Racing
Nomer montor 2
Cacahé lomba 159 (157 start)
Juwara donya 0
Menang 6
Podium 20
Cacahé poin 411.5
Posisi pole 6
Lap paling cepet 6
Balapan kapisanan Grand Prix Australia 2002
Menang Kapisanan Grand Prix Jerman 2009
Menang Pungkasan Grand Prix Hongaria 2010
Balapan pungksan Cithakan:Latest F1GP
Klasemen 2010 Posisi tiga (242 pts)

Mark Alan Webber (alias Mark Webber, miyos wonten ing Queanbeyan, Australia, tanggal 27 Agustus 1976), punika tiyang Formula 1 saking Australia, sapunika piyambakipun guyup sareng Red Bull Racing. Sadèrèngipun Webber guyup sareng Jaguar taun 2003-2004; Williams taun 2005-2006. Webber miwiti debutipun ing F1 taun 2002 sareng tim Minardi. Réncang satimipun ing Red Bull inggih punika Sebastian Vettel.

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mark_Webber&oldid=1093504"