Mario Riawa, Soppèng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mario Riawa, Soppèng
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Soppeng {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Mario Riawa iku kacamatan ing kabupatèn Soppeng, Propinsi Sulawesi Kidul.

Cithakan:Kabupatèn Soppeng

Kabupatèn Soppeng