Maéjan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Watu Maejan

Maejan ya iku kayu utawa watu cacah siji utawa loro kang kaselehake ana ing kuburan nalikane jenasah nembe wae dikubur, minangka dadi tetenger. Maejan umume kapasang ing kuburan kang isih anyar, lan manawa wis pirang-pirang taun banjur diganti sekaran utawa kijing.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maéjan&oldid=1013334"