Maéjan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Watu Maejan

Maejan ya iku kayu utawa watu cacah siji utawa loro kang kaselehake ana ing kuburan nalikane jenasah nembé baé dikubur, minangka tetenger. Maejan racaké kapasang ing kuburan kang isih anyar, lan manawa wis pirang-pirang taun banjur diganti sekaran utawa kijing.