Maéjan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Watu Maejan

Maejan yaiku kayu utawa watu cacah siji utawa loro kang kaselehake ana ing kuburan nalikane jenasah nembe wae dikubur, minangka dadi tetenger. Maejan umume kapasang ing kuburan kang isih anyar, lan menawa wis pirang-pirang taun banjur diganti sekaran utawa kijing.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maéjan&oldid=834117"