Kuburan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kuburan ing Taman Makam Pahlawan Giri Tunggal, Semarang.
Litostratigrafi. Werna litograf saka cat banyu asli déning Jhr. J.C. (Josias Cornelis) Rappard (Schilder). Sawijining kuburan ing Bontowala, Sulawesi.
Sawijining dalmenachtige kuburan budaya mégalitik akir ing Jawa Wétan.

Kuburan iku panggonan racaké lemah sing disumadyakaké kanggo ngubur dhisin. Kuburan bisa asifat umum (kabèh wong olèh dikubur ing kono) uga kusus, upamané kuburan miturut agama, kuburan pribadi duwèkané kulawarga, Taman Makam Pahlawan, lan sapituruté.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  • Médhia magepokan Kuburan ing Wikimedia Commons


Cithakan:Pati-stub