Kuburan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Kuburan ing Taman Makam Pahlawan Giri Tunggal, Semarang.
Litostratigrafi. Werna litograf saka cat banyu asli déning Jhr. J.C. (Josias Cornelis) Rappard (Schilder). Sawijining kuburan ing Bontowala, Sulawesi.
Sawijining dalmenachtige kuburan budaya mégalitik akir ing Jawa Wétan.

Kuburan iku panggonan biasané lemah sing disumadyakaké kanggo ngubur dhisin. Kuburan bisa asifat umum (kabèh wong olèh dikubur ing kono) uga kusus, upamané kuburan miturut agama, kuburan pribadi duwèkané keluwarga, Taman Makam Pahlawan, lan sapituruté.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Pati-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kuburan&oldid=835111"