Métro de Toulouse

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Toulouse Reseau Metro.png

Métro de Toulouse nglayani kutha Toulouse, Perancis. Sistem angkutan publik punika nalika wiwitan dipunkelola déning Société d'économie mixte des voyageurs de l'agglomération toulousaine (SEMVAT), ing pundi minagka sawijining parusahan ingkang 80% sahamipun dipungadhahi déning badan pamarèntah lokal lan 20% ingkang sanès gadhahnipun piyambak. Jaringan punika dipunkelola déning Tisséo Réseau Urbain, ing sangandhaping otoritas Syndicat Mixte des Transports en Commun (sawijining otoritas ingkang dipundirikaken déning sapérangan badan pamarèntah lokal) wiwit taun 2003.[1]

Tèknologi[sunting | sunting sumber]

VAL 208 saking Métro de Toulouse.

Jalur A lan B minangka métro kanthi ukuran tajam otomatis, ing pundi sampun migunakaken tèknologi VAL ingkang dipundamel déning Matra, sakmenika bagéyan saking Siemens Transportations Systems.

13 saking 18 stasiun ing Jalur A kagungan dawa 52 méter lan saged nangani kréta sekawan gerbong. Pintu kaca misahaken platform kaliyan rèl lan dipunsamikaken ukuranipun kaliyan lawang kréta. Saben 2 gerbong saged ngangkut 150 dumugi 200 tiyang.

Kréta kagungan roda karèt lan migunakaken listrik 750V wonten ing rèl ingkang kaping 3. Kanthi punika, kréta saged minggah tanjakan 7%, dumugi kecepatan paling inggil sakitar 60 km/jam, lan saged nindakaken operasi ing jalur kasebut wonten ing frékuénsi maksimal 65 detik.

Pusat kontrol sentral ngatur jaringan lan njamin keamananipun lan saged ngontrol kréta kanthi teratur menawi kadadosan insidén utawi karisakan.[2]

Sakmenika, 2 tipe kréta dipunpapanaken ing sirkulasi métro punika: VAL 206 lan VAL 208. Nama stasiun candhakipun dipunbiwarakaken sadèrèngipun saben papan mandheg lan sasampuning mangkat sadèrèngipun mandheg ing stasiun. Wonten ing kréta VAL 208, nama stasiun candhakipun lan gegayutanipun dipuntedahaken ing saben gerbong wonten ing satunggaling panél LED.[3]

Jaringan[sunting | sunting sumber]

Métro de Toulouse kasusun saking 2 jalur:

  • Jalur A, Basso-Cambo - Balma Gramont. Umumipun ing ngandhap lemah, ananging nyakuo sapérangan bagéyan ing jembatan.
  • Jalur B, Borderouge - Ramonville. Wonten ing arah sisih lér-kidul, sedayanipun ing ngandhap lemah lan dipunbikak tanggal 30 Juni 2007.

Sajarah[sunting | sunting sumber]

  • 1983: Dewan Kota mutusakan kanggé mbangun jalur métro ing arah baratdaya/timurlaut.
  • 1985: kotamadya mutuskan kanggé migunakaken tèknologi VAL.
  • 1987: proyèk punika nampi persetujuan rencana lan lingkungan.
  • 1989: wiwitan pembangunan Jalur A.
  • 1993: pembukaan Jalur A.
  • 1997: wiwitan pembelajaran perpanjangan Jalur A lan konstruksi Jalur B.
  • 2001: wiwitan pembangunan perpanjangan Jalur A lan konstruksi Jalur B.
  • 2003: (Desember) pembukaan perpanjangan Jalur A.
  • 2007: (30 Juni) pembukaan Jalur B, (Borderouge - Ramonville).
  • 2013: perpanjangan Jalur B ing kidul dugi Labège Innopôle (hubungan kaliyan stasiun Innopôle SNCF).
  • 2015: perpanjangan Jalur A dhateng lér dugi L'Union.

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Métro de Toulouse ing Wikimedia Commons.

Cithakan:France Metro Tramway

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Métro_de_Toulouse&oldid=843368"