Métro de Paris

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Infobox Paris Network generic

Panyeberangan Jalur 5 nyebrangi Seine ing jembatan Austerlitz.

Angkutan cepet Paris (Basa Perancis: Métro de Paris) minangka sawijining sistem angkutan cepet ing Paris, Perancis. Sistem punika nglipti 16 jalur, langkung kathah ing ngandhap lemah, kanthi total dawa rutenipun 213 km (133 mil), dipunlayani déning 298 stasiun (382 papapn mandheg)[1]. Jalur punika dipuntandhani kanthi nomor saking 1 dumugi 14, kanthi 2 jalur alit, 3bis lan 7bis, ing pundi minangka bekas saking jalur indukipun lan dados jalur independen. Sistem punika, ing pundi dados salah satunggaling simbol Paris, kacathet kanggé kepadatan jaringanipun ing pusat kutha Paris, lan kanggé gaya arsitekturalipun, dipunpengaruhi déning Art Nouveau. Sistem dipunwiyaraken kanthi panambahan sawijining jaringan ekspres ingkang dipunsebut minangka RER kanggé dumugi pinggrian kutha sanèsipun.

Sajarah[sunting | sunting sumber]

Jalur kapisanan ingkang dipunresmikan wonten ing taun 1900, wonten ing paméran donya Exposition Universelle. Sistem punika anggénipun samsaya wiyar dumugi wiwitan Perang DOnya I, lan inti jaringan Métro pungkasan taun 1920-an. Panamabahan dawa ingkang kapisanan dawanipun lingkarang kotamadya dumugi pinggiran kutha paling caket dipunbangun ing taun 1930-an. Jalur 11 ugi dipunbangun ing période punika. Sasampuning Perang Donya II, jaringan punika ngalami éwah-éwahan, dipunmodernisasikaken kanthi kréta énggal ingkangsaged damel lalu lintas langkung kathah. Keputusan kanthi teknis mendhet desain saking jaringan asli, kados jarak caket antawising stasiun, prospek wnates kanggé samsaya miyaraken. Solusi ingkang wonten inggih punika damel jaringan level 2, RER, dipunbangun taun 1960an. Ing pungkasaning abad kaping 20, Paris Métro ngresmikaken Jalur 14, kanthi ancas kanggé nguripaken malih Jalur A RER.

Métro sampun ngangkut sakitar 4.5 juta panumpang saben dinten (1.365 miliar kanggé taun 2005), dados stasiun Metro paling sibuk angka 2 ing Eropa sasampuning Moscow Metro[2]. Stasiun Métro-RER, Châtelet-Les Halles minangka stasiun paling ageng ing jaringan punika lan ugi stasiun kréta ngandhap lemah paling ageng ing donya.[3]

Jaringan punika ngalami karisakan sasampuning Perang Donya II. Métro ngenalaken kréta énggak kanggé damel lalu lintas ingkang langkung regeng. Panyempurnaan langkung tebih dipunwatesi déning rancangan jaringan, kados jarak caket antarstasiun. Solusinipun inggih punika jaringan kaping 2 RER, dipunbangun wiwit 1960-an.

Taun 1990-an, Métro wiwit ngoperasikaken Jalur 14 kanggé nguripaken malih RER Jalur A.

Nama[sunting | sunting sumber]

Parusahan punika ig pundi ngoperasikaken sapérangan jaringan dipunsebut minangka Compagnie du chemin de fer métropolitain de Paris (Parusahaan Kréta Api Paris Metropolitan) utawi CMP, dipunsinged dados "Métropolitain". Wonten ing taun kapisanan, nama punika dipunsinged dados Métro. Sakmenika, Métro dipunoperasikaken déning Régie autonome des transports parisiens (RATP), sawijining otoritas transportasi publik ingkang ugi ngoperasikaken jaringan RER, layanan bus len jalur kréta api alit.

Kacilakan[sunting | sunting sumber]

  • 10 Agustus 1903Bencana Couronnes (kebakaran), 84 mati.
  • 30 Agustus 2000 — sawijining kréta MF 67 medal jalur amargi kecepeten lan sistem otomatis ingkang boten sawéga ing stasiun Notre-Dame-de-Lorette, 24 luka.
  • 6 Agustus 2005 — kebakaran kedadosan wonten ing sawijining kréta ing stasiun Simplon. Prastawa kasebut nyebabaken 19 tiyang luka sadèrèng kréta kasebut gosong. Laporan wiwitan nyebutaken kadadosan punika amargi hubungan arus pendek.
  • 29 [[Juli] 2007 — kebakaran kadadosan ing kréta antawis stasiun Varennes lan Invalides. 15 tiyang luka.


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng stif-2005
  2. ^ Metro systems by annual passenger rides
  3. ^ http://www.ratp.fr/common/ressources/concertation_p1.pdf

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  • Bindi, A. & Lefeuvre, D. (1990). Le Métro de Paris: Histoire d'hier à demain, Rennes: Ouest-France. ISBN 2-7373-0204-8. (French)
  • Gaillard, M. (1991). Du Madeleine-Bastille à Météor: Histoire des transports Parisiens, Amiens: Martelle. ISBN 2-87890-013-8. (French)
  • Hovey, Tamara. Paris Underground, New York: Orchard Books, 1991. ISBN 0-531-05931-6
  • Lamming,C.(2001) Métro insolite, Paris: Parigramme, ISBN 2-84096-190-3

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Basa Inggris[sunting | sunting sumber]

Basa Perancis[sunting | sunting sumber]

Cithakan:France Metro Tramway

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Métro_de_Paris&oldid=843328"