Menyang kontèn

Médhan Satria, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Médhan Satria, Bekasi
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri32.75.06 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bekasi {{{nama dati2}}}]]

Médhan Satria (Basa Indonésia: Medan Satria), iku kecamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

Désa-Désa[besut | besut sumber]

Kutha Bekasi