Ludolf Anne Jan Wilt Baron Sloet van de Beele

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mr. Ludolf Anne Jan Wilt Baron Sloet van de Beele (Voorst, Gelderland, 28 Maret 1806Arnhem, 10 Dhésèmber 1890), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 52. Dhèwèké maréntah antara taun 18611866.

Uga delengen[besut | besut sumber]