Lucas Vázquez

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lucas Vázquez
Lucas Vazquez.JPG
Vázquez pemain klub Real Madrid ing 2016
Katerangan priangga
Jeneng dawa Lucas Vázquez Iglesias[1]
Tanggal lair (1991-07-01) 1 Juli 1991 (umur 28)[1]
Papan lair Curtis, Spanyol
Dhuwur 1.73 m (5 ft 8 in)[1]
Posisi main Winger
Katerangan klub
Tim saiki
Real Madrid
Angka 17
Karir nom
2000–2004 Curtis
2004–2007 Ural
2007–2010 Real Madrid
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010–2011 Real Madrid C 14 (2)
2011–2015 Real Madrid B 92 (15)
2014–2015Espanyol (loan) 33 (3)
2015– Real Madrid 71 (7)
Tim nasional
2016– Spanyol 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 9 December 2017.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 2 September 2016

Lucas Vázquez Iglesias (pangucap cara Spanyol: ['lukaz 'βaθkeθ i'ɣlesjas]; lair 1 Juli 1991; umur 28 taun) inggih punika salah satunggalipun juru main bal-balan profésional saking Spanyol ingkang main ing klub Real Madrid minangka juru main sayap tengen.[2] Piyambakipun miwiti karir ing klub Real Madrid ing taun 2015 sasampunipun naté dipunampilaken dhateng klub Espanyol.[3] Vazquez mlebet tim nasional Spanyol ing Euro taun 2016.[2]

Karir klub[besut | besut sumber]

Real Madrid[besut | besut sumber]

Lair ing Curtis, Galicia, Vázquez ngudi ilmu bal-balan ing akademi Real Madrid ing taun 2007, wekdal umur 16 taun.[3] Piyambakipun damel debut kawitan ing mangsa 2010-11 kalih tim C.[3] Piyambakipun damel patang gol ing 23 pertandhingan kanggé mbiyantu tim mlebet divisi ka-kalih sasampunipun gangsal taun absen.[3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c title=FIFA Club World Cup UAE 2017: List of players: Real Madrid CF(dipunundhuh tanggal 6 Januari 2018)]
  2. a b Lucas Vasquez(dipunundhuh tanggal 6 Januari 2018)
  3. a b c d Lucas Vasquez, Bukti Galactico di Lapangan(dipunundhuh tanggal 6 Januari 2018)