Lucas Vázquez

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lucas Vázquez
CSKA-RM18 (3).jpg
Lucas Vázquez ing Liga Champions Real Madrid mangsa 2018/19
Katerangan priangga
Jeneng dawa Lucas Vázquez Iglesias[1]
Tanggal lair (1991-07-01) 1 Juli 1991 (umur 28)[1]
Papan lair Curtis, Spanyol
Dhuwur 1.73 m (5 ft 8 in)[1]
Posisi main Suwiwi
Katerangan klub
Tim saiki
Real Madrid
Angka 17
Karir nom
2000–2004 Curtis
2004–2007 Ural
2007–2010 Real Madrid
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010–2011 Real Madrid C 14 (2)
2011–2015 Real Madrid B 92 (15)
2014–2015Espanyol (silihan) 33 (3)
2015–saiki Real Madrid 71 (7)
Tim nasional
2016–saiki Spanyol 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 9 December 2017.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 2 September 2016

Lucas Vázquez Iglesias (pangucap cara Spanyol: ['lukaz 'βaθkeθ i'ɣlesjas]; lair 1 Juli 1991; umur 28 taun) inggih punika salah satunggalipun juru main bal-balan profésional saking Spanyol ingkang main ing klub Real Madrid minangka juru main sayap tengen.[2] Piyambakipun miwiti karir ing klub Real Madrid ing taun 2015 sasampunipun naté dipunampilaken dhateng klub Espanyol.[3] Vazquez mlebet tim nasional Spanyol ing Euro taun 2016.[2]

Karir klub[besut | besut sumber]

Real Madrid[besut | besut sumber]

Lair ing Curtis, Galicia, Vázquez ngudi ilmu bal-balan ing akademi Real Madrid ing taun 2007, wekdal umur 16 taun.[3] Piyambakipun damel debut kawitan ing mangsa 2010-11 kalih tim C.[3] Piyambakipun damel patang gol ing 23 pertandhingan kanggé mbiyantu tim mlebet divisi ka-kalih sasampunipun gangsal taun absen.[3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c title=FIFA Club World Cup UAE 2017: List of players: Real Madrid CF(dipunundhuh tanggal 6 Januari 2018)]
  2. a b Lucas Vasquez(dipunundhuh tanggal 6 Januari 2018)
  3. a b c d Lucas Vasquez, Bukti Galactico di Lapangan(dipunundhuh tanggal 6 Januari 2018)