Lorenzo Ariaudo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lorenzo Ariaudo
Lorenzo Ariaudo
Katerangan priangga
Jeneng dawa Lorenzo Ariaudo
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Cagliari
Angka 3
Karir nom
1997–1998 CBS
1998–2008 Juventus
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2010 Juventus 3 (0)
2010 Cagliari (pinjaman) 9 (0)
2010– Cagliari 19 (0)
Tim nasioanl
2009–2010 Italia U-21 10 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 9 November 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 12 Oktober 2010

Lorenzo Ariaudo (lair ing Turin, 11 Juni 1989; umur 28 taun) ya iku sawijining pamain bal-balansing kewarganegaraané Italia sing main kanggo klub Cagliari, lan biyasa main ing posisi bèk.[1]

Ariaudo miwiti karir junioré ing klub CBS lan Juventus banjur uga miwiti karir senioré ing klub mau. Sempét disiléhaké marang Cagliari sakderengé gabung sepenuhe ing taun 2010.[2]

Cathétan Sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ Profil Lorenzo Ariaudo , Bola Net.
  2. ^ "Agazzi è tutto del Cagliari". Cagliari Calcio (ing basa Italian). 21 June 2010. Dijupuk 23 June 2010. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sorotan Transfer[besut | besut sumber]

Lorenzo Ariaudo
Agen: Davide Torchia
Kontrak Habis:30 Jun 2013
Tanggal Dari Ke Jumlah 31 Januari 2011 from Juventus to Cagliari €2.500.000 1 Juli 2010 from Juventus to Cagliari €1.300.000 30 Juni 2010 from Cagliari to Juventus Peminjaman Berakhir