Lindsay Lohan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lindsay Lohan

Lindsay Lohan utawa Lindsay Morgan Lohan ya iku aktris lan penyanyi kang lair ing New York, Amérika, nalika tanggal 2 Juli 1986.[1] Lindsay lair minangka aktris lan musisi.[1] Dhèwèké putri saka artis Dina Lohan.[1] Dhèwèké kalebu artis keturunan blèsteran Irlandia lan Italia.[1] Uripé sawisé dadi artis, ndadékaké uripé glamor lan bisa dipadhakaké karo Britney Spiers lan Paris Hilton.[1] Lindsay tau duwé gayutan kang rinaket karo artis-artis kondhang.[1] Lindsay tau kena masalah karo Paris Hilton amarga Paris Hilton nudhuh yèn Lindsay ngrebut pacaré kang jenengé Stravos.[1] Saliyané iku, Lindsay uga kekancanan karo Anna Faris, dhèwèké uga tau kena masalah karo penyanyi Hilary Duff amarga dianggep ngrebut pacaré, Aaron Carter.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Lindsay miwiti kariré nalika umur telung taun minangka modhèl ing Eileen Ford Agency.[2] Saka modhèl iku, dhèwèké mlebu ing punjul 60 stasiun TV, kaya ta panggon kanggo The Gap, Pizza Hut, Wendy's lan Jell-O (berlawanan Bill Cosby).[2] Lohan miwiti dhebut akting minangka aktris kaping telu ing taun 1996.[2] Dhèwèké minangka Ali Flower ing drama tèlèvisi Another Word ing taun 1964.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]