Lindsay Lohan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Lindsay Lohan

Lindsay Lohan utawa Lindsay Morgan Lohan ya iku aktris lan penyanyi kang lair ing New York, Amerika, nalika tanggal 2 Juli 1986.[1] Lindsay lair minangka aktris lan musisi.[1] Dhéwéké putri saka artis Dina Lohan.[1] Dhéwéké kalebu artis keturunan blèsteran Irlandia lan Italia.[1] Uripé sawisé dadi artis, ndadékaké uripé glamor lan bisa dipadhakaké karo Britney Spiers lan Paris Hilton.[1] Lindsay tau nduwèni hubungan kang rinaket karo artis-artis terkenal.[1] Lindsay tau kena masalah karo Paris Hilton amarga Paris Hilton nudhuh yèn Lindsay ngrebut pacaré kang jenengé Stravos.[1] Saliyané iku, Lindsay uga kekancanan karo Anna Faris, dhéwéké uga tau kena masalah karo penyanyi Hilary Duff amarga dianggep ngrebut pacaré, Aaron Carter.[1]

Karir[sunting | besut sumber]

Lindsay miwiti kariré nalika umur telung taun minangka modhèl ing Eileen Ford Agency.[2] Saka modhèl iku, dhéwéké mlebu ing luwih saka 60 stasiun TV, kayata panggon kanggo The Gap, Pizza Hut, Wendy's lan Jell-O (berlawanan Bill Cosby ).[2] Lohan miwiti dhebut akting minangka aktris kaping telu ing taun 1996.[2] Dhéwéké minangka Ali Flower ing drama tèlèvisi Another Word ing taun 1964.[2]

Cathetan Suku[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lindsay_Lohan&oldid=987241"