Limitless

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Limitless
Gambar:Limitless Poster.jpg
Theatrical release poster
Disutradarani Neil Burger
Diprodhuseri Leslie Dixon
Ryan Kavanaugh
Scott Kro
Diskénariyoni Leslie Dixon
Adhedhasar The Dark Fields
déning Alan Glynn
Dibintangi Bradley Cooper
Abbie Cornish
Robert De Niro
Dinaratori Bradley Cooper
Dimusiki Paul Leonard-Morgan
Sinématografi Jo Willems
Dibesut déning Tracy Adams
Naomi Geraghty
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Relativity Media
Tanggal metu
  • Maret 18, 2011 (2011-03-18)
Suwéné
105 Menit
Nagara Amérika Sarékat
Basa Inggris
Rantaman $27 million [1]
Kalarisan $161,849,455 [2]

Limitless nggih punika sesirah filem saking Amérika Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Neil Burger. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Leslie Dixon sesarengan Ryan Kavanaugh lan Scot Kro. Skénario ingkang kaserat déning Leslie Dixon, kaangkat saking The Dark Fileds anggitanipun AlanGlynn. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Paul Leonard-Morgan. Sinematografi dipuncakaken déning Jo Willems. Sawetawis juru besut kalampahaken déning Tracy Adams lan Naomi Geraghty. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani filem punika antawisipun Bradley Cooper, Abbie Cornish, lan Robert De Niro. Limitless kababar ing surya 18 Maret 2011.[3] Kanthi rantaman $27 yuta, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $161,849,455.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]


Pranala njawi[besut | besut sumber]