Limitless

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Limitless nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Neil Burger. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Leslie Dixon sesarengan Ryan Kavanaugh lan Scot Kro. Skénario ingkang kaserat déning Leslie Dixon, kaangkat saking The Dark Fileds anggitanipun AlanGlynn. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Paul Leonard-Morgan. Sinematografi dipuncakaken déning Jo Willems. Sawetawis juru besut kalampahaken déning Tracy Adams lan Naomi Geraghty. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani filem punika antawisipun Bradley Cooper, Abbie Cornish, lan Robert De Niro. Limitless kababar ing surya 18 Maret 2011.[3] Kanthi rantaman $27 yuta, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $161,849,455.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]