Lidya Djaelawijaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lidya Djaelawijaya (lair ing Tasikmalaya, Jawa Kulon, 15 Oktober 1974; umur 45 taun) iku juru main badminton Indonésia ing éra taun 2000-an, saangkatan karo Ellen Angelina, Cindana Hartono, lan Yuli Marfuah. Lidya kasil njuwarani Indonésia Terbuka 1999 sawisé ing babak final ngalahaké juru main Indonésia, Ellen Angelina, kanthi skor 11-8, 9-11, 11-2.

Prestasi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]