Lembah Sorik Merapi, Mandailing Natal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lembah Sorik Merapi, Mandailing Natal
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.13.09 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mandailing Natal {{{nama dati2}}}]]

Lembah Sorik Merapi iku kacamatan ing Kabupatèn Mandailing Natal Propinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Mandailing Natal