Lalisa Manoban

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lalisa Manoban

Lalisa Manoban [1] utawa Pranpriya Manoban (Basa Thai: ล ลิ ษา มโน บาล utawa ปราณ ปริ ยา มโน บาล) ( lair ing Bangkok, Thailand, 27 Maret 1997; umur 22 taun), [2] [3]luwih dikenal kanthi jeneng julukan Lisa, yaiku penyanyi Thailand, penari lan rapper sing adhedhasar ing Korea Selatan . Dhèwèké dikenal dadi anggota klompok vokal wadon Korea Selatan ing BLACKPINK .


Urip lan karir[besut | besut sumber]

Urip awal[besut | besut sumber]

Lisa mung anak siji. Sanajan dhèwèké lair miturut jeneng Pranpriya Manoban, dhèwèké ganti jeneng dadi Lalisa Manoban sawisé nekani peramal nasib. (Lalisa tegesé wong sing luwih muji) Dhèwèké wiwit sinau nari nalika isih enom lan dadi bagian saka kru tari sing jenengé "We Zaa Cool" bebarengan karo BamBam saka GOT7 . Dhèwèké sekolah Praphamontree II ing Thailand.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "[BLACKPINK][分享]160918 BLACKPINK个人资料更正 带你更了解她们!——IDOL新闻". idol001.com. Dijupuk 2019-11-25. 
  2. Hui-ling, Chew (ngày 28 tháng 9 năm 2016). Teo, Johanna, ed. "The Breakout Kids". Teenage Magazine. No. 334 (Singapore: Key Editions Pte Ltd). kk. 48–49. ISSN 0219-9645. OCLC 224927719. Dijupuk ngày 7 tháng 10 năm 2016.  Priksa gandra date ing: |access-date=, |date= (pitulung)
  3. "[블랙핑크 데뷔②] 블랙핑크 입덕 준비 끝…괴물 신인 스포일러". isplus.live.joins.com (ing basa Korea). 2019-11-25. Dijupuk 2019-11-25.