Lalapan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lalapan
Lalapan

Lalapan ya iku ubarampe kanggo mangan iwak pithik goreng utawa bakar, lele, iwak goreng lan maneka warna. Lalapan isine ya iku kemangi, kubis, tomat, timun, godhong kates, godhong pohung lan sapanunggalane. Menawa lagi mangan sega karo iwak uga ana sambel terasi, sambel tomat, sambel korek lan maneka sambel liyane.