Lalapan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lalapan
Lalapan

Lalapan ya iku ubarampé sing racaké arupa jejanganan kanggo kanca mangan iwak pithik goreng utawa bakar, lélé, iwak goreng lan maneka warna lawuh liyané. Lalapan isiné ya iku kemangi, kobis, tomat, timun, godhong kates, godhong pohung lan sapanunggalané. Menawa lagi mangan sega karo iwak uga ana sambel terasi, sambel tomat, sambel korèk lan maneka werna sambel liyané.