Laila Khalid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Laila Khalid (2009)

Laila Khalid (lair ing Haifa, 9 April 1944; umur 78 taun) yaiku wadon kapisan saka Palestina sing ngebajak loro pesawat minangka protes marang penjajahan Israel ing negerine. Ia menika anggota Barisan Rakyat kanggo Pembebasan Palestina (PFLP).

Sumber[besut | besut sumber]

Wacaan tambahan[besut | besut sumber]