Lai fun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lai fun
HK Smithfield Road Catchick Street 512-1.jpg
JinisChinese noodles
Panggonan asalChina
VariasiBánh canh (Vietnam)
Buku masakan: Lai fun  Médhia: Lai fun

Lai fun minangka macem-macem mi mi Cina sing cendhak lan kenthel. Umume ditemokake ing wilayah Delta Sungai Mutiara lan sawetara derajat ing antarane Chinatowns luar negeri. Jeneng kasebut asale saka basa Kanton .

Lai fun bisa uga diarani canh bhanh dening wong Vietnam, mula digawe saka glepung beras lan pati tapioka.