Kuwé putu mayang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kue putu mayang
Putu mayang.JPG
Kue putu mayang with liquid palm sugar
JinisString hopper, kue
AjanganBreakfast, dessert, snack
Tlatah utawa prajaNationwide
Olah-olahan nasional gegayutanIndonesia
DigawéIndonesians
Woworan pokokRice flour
Buku masakan: Kue putu mayang  Médhia: Kue putu mayang

Kue putu mayang ( Jawa: ꦥꦸꦠꦸꦩꦪꦁ ) yaiku sawijining olahan Indonesia sing digawe saka pati utawa tepung beras lan santen, banjur dibentuk kaya mi . Panganan kaya mi iki disajikake karo kinca ( gula aren aren ) ing masakan Betawi lan Jawa, [1] utawa nganggo chutney utawa kari ing masakan India Indonesia .

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Kue Putu Mayang, Kuliner Khas Betawi Yang Langka". merahputih.com. Dibukak ing 5 Maret 2016.