Kuwé dhepresi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Depression cake
Depression Cake.JPG
A modern chocolate depression-style cake.
Jeneng liyanéMilkless Eggless Butterless Cake, Boiled Raisin Cake, War Cake
Panggonan asalUnited States
Woworan pokokFlour, apples or pears, raisins or prunes, spices (cinnamon, allspice, cloves, nutmeg), nuts (walnuts, almonds, or pecans)
Buku masakan: Depression cake  Médhia: Depression cake

Kue depresi minangka sawijiningpanganan jinis kue sing umume digawe nalika Depresi Gedhe . Bahan kasebut kalebu sithik utawa ora ana susu, gula, mentega utawa endhog, amarga bahan kasebut regane larang utawa angel dipikolehi. Kue sing padha dikenal kanthi jeneng "War Cake", amarga nyingkiri bahan-bahan sing langka utawa diawetake kanggo digunakake para prajurit. Kue depresi umum uga dikenal kanthi jeneng " Kue Kismis Rebus", "Kue Tanpa Susu, Tanpa Endhog, Kue Kupu-kupu", utawa "Kue wong mlarat". [1] "Digodhog" nuduhake godhok kismis sing nggodhok karo gula lan rempah-rempah kanggo nggawe sirup ing wiwitan resep. Nanging, sawetara tukang roti kalebu butter. Kue jinis kismis sing umob diwiwiti paling ora ing Perang Sipil Amerika . [2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Poor Man's Cake - New England Today" (ing basa American English). 2002-05-23. Dibukak ing 2016-09-01.
  2. Jean Anderson. Quick Loaves: 150 Breads and Cakes, Meat and Meatless Loaves.