Kutha Oklahoma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Papan Kutha Oklahoma ing Oklahoma

Kutha Oklahoma wujud sawijining kutha ing Amérika Sarékat. Kutha iki ana ing pérangan tengah. Pasé ing praja Oklahoma. Nalika taun 2008, kutha iki gunggung sing ndunungi 551.789 jiwa lan wiyar wilayahé 1.608,8 km².

Kutha iki duwé angka kapadhetan pedunung 336,5 jiwa/km².

Pranala njaba[besut | besut sumber]