Kutha Oklahoma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Papan Kutha Oklahoma ing Oklahoma

Kutha Oklahoma arupa sawijining kutha ing Amérika Sarékat. Kutha iki ana ing pérangan tengah. Pasé ing praja Oklahoma. Nalika taun 2008, kutha iki gunggung sing ndunungi 551.789 jiwa lan wiyar wilayahé 1.608,8 km².

Kutha iki duwé angka kapadhetan pedunung 336,5 jiwa/km².

Pranala njaba[besut | besut sumber]