Kuta Buluh, Karo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuta Buluh, Karo
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Karo {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kuta Buluh iku kecamatan ing Kabupaten Karo Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Karo