Kurt Kuch

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kurt Michael Kuch (lair ing Oberwart, Burgenland, 10 Agustus 1972 - surut ing Graz, 3 Januari 2015, nalika surut umuré 42 taun), iku wartawan Austria.

Pati[besut | besut sumber]

Kurt Kuch wis suwé nandhang kanker paru-paru. Lelara iki sing marai olèhé tilar donya.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]