Kung Fu Hustle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kung Fu Hustle
DisutradaraniStephen Chow
DiprodhuseriStephen Chow
Chu Po-Chui
Jeffrey Lau
Ditulis déningStephen Chow
Tsang Kan-Cheong
Xin Huo
Chan Man-Keung
DibintangiStephen Chow
Yuen Wah
Yuen Qiu
Danny Chan Kwok Kwan
Bruce Leung
DimusikiRaymond Wong
SinématografiPoon Hang-Sang
Dibesut déningAngie Lam
Dibabar déningHong Kong:
Columbia Pictures Film Production Asia
Amerika Serikat:
Sony Pictures Entertainment
Sony Pictures Classics
Tanggal metu
Kanadha 14 September 2004
Tiongkok 23 Desember 2004
Amérika Sarékat 23 Januari 2005
Karajan Manunggal 24 Juni 2005
Suwéné
98 minit[1]
NagaraRepublik Rakyat Tiongkok[2]
Hong Kong
BasaKanton[1]
Rantaman$20 yuta[3]
Kalarisan$102 yuta[3]
Zhongwen.svg Artikel iki ngandhut aksara Cina.
Tanpa dhukungan multibasa, manawa mung katon tandha pitakon, utawa kothak-kothak, lan dudu aksara Cina.

Kung Fu Hustle yaiku filem komedi aksi kungfu Hong Kong-Tiongkok taun 2004 sing disutradharani, diprodhuseri lan ditulis dening Stephen Chow, sing uga meranke peran utamine. Prodhuser liyane menika Chui Po-chu lan Jeffrey Lau, lan permainan latare ditulis bebarengan karo Huo Xin, Chan Man-keung, lan Tsang Kan-cheung. Film kasebut dibintangi dening Yuen Wah, Yuen Qiu, Danny Chan Kwok-kwan, dan Bruce Leung Siu-lung.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b "Kung Fu Hustle - BBFC". BBFC.
  2. "Gong Fu". British Film Institute]]. Diarsip saka sing asli ing 2014-07-14. Dibukak ing 12 Juli 2014.
  3. a b "Kung Fu Hustle". The Numbers. Dibukak ing 26 Maret 2016.

Pranala jaba[besut | besut sumber]