Kubanéh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kubaneh
Yemenite Kubaneh.jpg
Traditional Yemenite Sabbath-bread
Jeneng liyanékubani, kubneh, kubane
JinisBread
Panggonan asalYemen
DigawéYemenite Jews
Woworan pokokFlour, yeast, sugar, salt, water, butter, vegetable oil
Buku masakan: Kubaneh  Médhia: Kubaneh

Kubaneh ( Arab: كبانة‎‎  ; basa Ibrani: כֻּבַּאנֶה‎ ) minangka sawijining panganan roti ragi tradisional Yahudi Yaman . [1] umume ditemokake ing Yaman, Suriah lan Israel .

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Shabbat Breakfast Bread (Kubaneh)". Food.com. December 21, 2004. Dibukak ing January 22, 2014.