Kuala Kencana, Mimika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuala Kencana, Mimika
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mimika {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kuala Kencana iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Mimika Propinsi Papua.

Kabupatèn Mimika