Agimuga, Mimika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Agimuga, Mimika
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mimika {{{nama dati2}}}]]

Agimuga iku dhistrik ing Kabupaten Mimika Propinsi Papua.