Kotanopan, Mandailing Natal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kotanopan, Mandailing Natal
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mandailing Natal {{{nama dati2}}}]]

Kotanopan iku kacamatan ing Kabupatèn Mandailing Natal Propinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Mandailing Natal