Kopi Irlandia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Siji cara kanggo nambah krim

Kopi Irlandia ( Basa Irlandia: caife Gaelach ) yaiku koktail sing kalebu kopi panas, wiski Irlandia, lan gula, diaduk, lan ditambah krim . Warunge diombe liwat krim kasebut.

Wiski Irlandia lan paling ora siji sendok teh gula diwutahake ing kopi ireng banjur diaduk nganti larut. [1] Krim kandel diwutahake kanthi tliti ing sendok sing wiwitane ditahan ing sadhuwure ndhuwur kopi lan mbaka sethithik diangkat nganti nganti kabeh lapisan dikambang. [2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Joe Sheridan's Original Irish Coffee Recipe". CoffeeCakes.com. Dibukak ing 2007-07-09. The sugar is essential for floating liquid cream on top
  2. "Traditional Irish Coffee Recipe". Good food Ireland. Dibukak ing 2009-12-08.