Komune ing departemen Dordogne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dordogne-Position.png

Ing ngisor iki wujud dhaptar 557 komune ing département Dordogne, ing Prancis.

(CAP) Communauté d'agglomération Périgourdine, diwangun taun 2000.