Koki

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Koki
Cooks 050918 154402.jpg
Koki kang lag magang ana ing Paris
Panggawean
Jinis profesi
Bidang kagiatan seni kuliner
Deskripsi
Pendhidhikan akademi perhotèlan, magang
Lapangan kerja pawon, rumah makan, hotèl, kapal, militer

Koki punika pamarkaryo ingkang dipunmakaryo ing piyantun jaler utawa piyantun wadon ingkang anggadahi pamarkayo nyiapake masakan utawa panganan.Ing basa Inggris bisa tumuju ing jeneng chef, kang boten saged dipunsamiake kalian profesional.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Koki&oldid=1017694"