Koki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Koki
Cooks 050918 154402.jpg
Koki kang lag magang ana ing Paris
Panggawean
Jinis profesi
Bidang kagiatan kagunan kuliner
Deskripsi
Pendhidhikan akademi perhotèlan, magang
Lapangan kerja pawon, rumah makan, hotèl, kapal, militèr

Koki punika pamarkaryo ingkang dipunmakaryo ing piyantun jaler utawa piyantun wadon ingkang gadhah pamarkayo nyiapake masakan utawa panganan.Ing basa Inggris bisa tumuju ing jeneng chef, kang boten saged dipunsamiake kaliyan profesional.