Klakson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Horn (instrument).jpg

Klakson yakuwi piranti elektromekanik sing bisā ngetokaké swārā tinentu. Biasané dipasang nang kendaraan kaya ta mobil utāwā sepédha montor.

Klakson mobil Rolls Royce

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referènsi[besut | besut sumber]