Kizuna AI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kizuna AI
Muncul kapisan 29 November 2016[1]
Digawé déning Mori Kuraki (desain karakter)[2]
Tomitake (model 3D)[2]
Tda (supervisi pemodelan)[2]
Diswarani Dirahasiakan[3][4]
Pratélan
Jeneng dawa Kizuna Ai
Paraban Ai-chan
Aliyas Oyabun (Master)
Spésies Kecerdasan buatan
Gèndher Wanita
Pakaryan YouTuber Virtual

Kizuna AI (Basa Jepang: キズナアイ ) yaiku sawijining YouTuber virtual Jepang lan nyatakake diri minangka kecerdasan buatan . [5] Kizuna Ai ngoperasikaken kalih saluran YouTube, "AI Channel" lan "AI Games," ingkang ing wulan Mei 2018 kagungan langkung saking 2,7 juta pelanggan lan 142 juta views (gabungan).

Kizuna AI dadi duta kanggo salah sawijining kampanye pariwisata JNTO jenenge Kizuna AI Teka menyang Jepang! [6]

Kizuna AI dadi tuan rumah macem-macem kanthi irah-irahan Kizuna Ai no BEAT Scramble (キズナアイのBEATスクランブル Kizuna Ai no BEAT Sukuranburu?) (キズナアイのBEATスクランブル ai no Kizuna ngalahake Sukuranburu), kang wis dijadwal kanggo online saka 6 April 2018. [7]

Kizuna AI uga nyritakaké Hachi ing serial anime televisi Magical Girl Site , sing dijadwalake tanggal 6 April 2018. [8] Iki anime pisanan kang digarap.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Creating A Twitter account!". Youtube. Nov 29, 2016. Dijupuk March 18, 2018. 
  2. a b c "download-page - Kizuna AI Official Website". Dijupuk 2018-01-01. 
  3. "Los vlogueros y cantantes virtuales que se han convertido en toda una sensación en Japón" (ing basa Spanish). BBC Mundo. 2017-03-24. Dijupuk 2017-08-18. 
  4. "Animated vloggers could be the future of YouTube" (ing basa English). The Verge. 2017-03-21. Dijupuk 2017-08-18. 
  5. "バーチャルYouTuber「キズナ アイ」から、 VR対応!3Dモデルをクリスマスプレゼント". VR Inside. 2016-12-25. Dijupuk 2017-08-12. 
  6. "Come to Japan | with Kizuna AI". us.jnto.go.jp (ing basa Jepang). Dijupuk 2018-03-13. 
  7. "Virtual Youtube Sensation Kizuna Ai Gets Terrestrial TV Show". Anime News Network. February 27, 2018. Dijupuk March 18, 2018. 
  8. "Magical Girl Site Anime Casts Virtual YouTuber Kizuna Ai". Anime News Network. March 18, 2018. Dijupuk March 18, 2018. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]