Kim So-eun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kim So-eun
Kimsoeun.jpg
Asma wiyosan Kim So-eun (Hangul: 김소은)
Miyos (1989-09-06) 6 Sèptèmber 1989 (umur 27)
 Koréa Kidul
Pakaryan aktris,modhèl
Taun aktif 2004-saiki

Kim So-eun (lair ing Korea Kidul, 6 September 1989) ya iku aktris saka Korea Kidul. Dhèwèké maen peran minangka Chu Ga-eul ing serial televisi Boys Before Flowers. Dhèwèké uga main ing pirang-pirang film, kayata Two Guys(2004), Fly, Daddy, Fly (2006) lan The Show Must Go On (2006).[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Serial Televisi[besut | besut sumber]

Film[besut | besut sumber]

  • Someone Behind You (2007)
  • The Show Must Go On (2007)
  • Fly, Daddy, Fly (2006)
  • Family Matters (2006)
  • Two Guys (2004)

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)oktavia.com Kim So-eun (kaundhuh tanggal 31 Juli 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kim_So-eun&oldid=1106902"