Khachapuri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Khachapuri
Adjarian khachapuri in an oven.png
Jeneng liyanéhachapuri, xachapuri
Jinispastei
Ajanganhidangan pembuka
Panggonan asalGeorgia
Tlatah utawa prajaKaukasus
Hawa ajanganpanas
Woworan pokokKeju, telur, roti
Buku masakan: Khachapuri  Médhia: Khachapuri
Nggawé Khachapuri

Khachapuri ( Basa Géorgia: ხაჭაპური ) minangka panganan roti lapis Georgia kanthi isèn kèju tradhisional. Roti kasebut diwènèhi ragi lan ditokké supaya ngembang lan digawe macem-macem bentuk, racaké kèju ing tengah lan kerak sing suwèk digunakake kanggo dicelupake keju . Isi sing ngemot keju (seger utawa lawas, umume sulguni ), endhog lan bahan liyané. [1]

Khachapuri nganggo endhog

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. Goldstein, Darra (1999). The Georgian feast: the vibrant culture and savory food of the Republic of Georgia. 1999: University of California Press. kk. 136–139. ISBN 0-520-21929-5.