Kewan purba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kéwan purbakala iku Kéwan sing uripé ing masa mbiyèn ning saiki wis cures. Umume kéwan-kéwan iki bisa dikenali saking sisa-sisa balunge sing wis dadi fosil.

Kadang ana kéwan purbakala sing dianggep wis cures, ning malah tesih ana tesih urip. Kéwan jinis iki diarani fosil urip, contoh: iwak coelacanth.

Kéwan-Kéwan Purbakala[besut | besut sumber]

Mangga Pirsani[besut | besut sumber]