Kevin Michael Richardson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kevin Michael Richardson
Kevin Michael Richardson (25875895270).jpg
Richardson, 2016
LairKevin Michael Richardson III
(1964-10-25) Oktober 25, 1964 (umur 56)
Amérika Sarékat The Bronx, New York, Amérika Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaKevin Richardson
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1992-
Sana jaringanhttp://www.kevinmichaelrichardson.net/

Kevin Michael Richardson III (lair ing Amérika Sarékat, 25 Oktober 1964; umur 56 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]