Keplok (umum)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
tangan lagi keplok

Keplok ya iku nabrakaké praupan kekaroan tangan supaya ngasilaké swara tinentu. Swara iki bisa kanggo tetabuhan musik lan uga kanggo ngundang wong liya.

delengen ugā[besut | besut sumber]

referensi[besut | besut sumber]