Menyang kontèn

Keplok (umum)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
tangan lagi keplok

Keplok yaiku nabrakaké praupan kekaroan tangan supaya ngasilaké swara tinentu. Swara iki bisa kanggo tetabuhan musik lan uga kanggo ngundang wong liya.

delengen ugā[besut | besut sumber]

referensi[besut | besut sumber]