Singsot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Wong lanang lagi Singsot

Singsot kuwi polah manungsa kang ngetokaké swara tinentu nganggo lambé. Nembang lagu lan ngundang manuk ugā bisa dilakoni karo singsot.

Delengen ugā[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njābā[besut | besut sumber]