Singsot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wong lanang lagi Singsot

Singsot kuwi polah manungsa kang ngetokaké swara tinentu nganggo lambé. Nembang lagu lan ngundang manuk ugā bisa dilakoni karo singsot.

Delengen ugā[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njābā[besut | besut sumber]