Salaman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Salaman

Salaman ya iku sapérangan adat manungsa nalika ketemu karo wong liya terus padha-padha nyautaké tangané, kala-kala karo ditarik munggah-mudhun kanthi tetep gegandhengan tangan. Salaman iki uga bisa kanggo tandha pangurmatan marang wong kang luwih tuwa utawa marang wong kang nembé olèh bebungah.

Salaman sawisé rampungan lomba
Salaman karo kanca

Delengen ugā[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]