Ken Page

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ken Page
Ken Page July 2017.jpg
Page, 2017
Lair Kenneth Page
(1954-01-20) Januari 20, 1954 (umur 65)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat St. Louis, Missouri, Amérikah Sarékat
Bangsa American
Jeneng liya Kenneth Page
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1988-2004

Kenneth "Ken" Page (lair ing Amérikah Sarékat, 20 Januari 1954; umur 65 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]